Zoekt u eerlijke Italiaanse wijnen en/of koffiemerken die niet verkrijgbaar zijn bij supermarkt of groothandel?

Importeur van Caffè Bonini koffie Nederland

Sinds november 2017 is het assortiment van Wijnimport Italia flink uitgebreid. Dat komt omdat ik importeur van Caffè Bonini in Nederland ben geworden.

Daar gaan de liefhebbers van koffiebonen en Nespressocups absoluut blij van worden. Dat kunnen horeca-gasten zijn, maar ook degenen die graag tijdens het werk goede koffie drinken. De bonen en cups zijn nu al beschikbaar voor particulieren via www.KoffieKwaliteit.nl

Wijnimport Italia is importeur van Caffe Bonini bonen en cupjes

Eerlijk gezegd ben ik er best wel een beetje trots op ben dat Wijnimport Italia importeur is geworden van Caffè Bonini. Caffè Bonini is nu nog niet zo bekend in Nederland maar wel al wereldberoemd in Italië!

En als je succesvol bent in Italië dan zegt dat wel iets. Want hier wordt de liefde voor lekkere eten, mooie wijnen en goede koffie iedere Italiaan met de lepel ingegoten. En als je de Italianen weet te overtuigen met je koffiebonen en koffiecups dan ben je volgens mij heel goed bezig.

Achtergrond over de koffiebranderij van het familiebedrijf van Tiziano Bonini

Dit familiebedrijf is opgericht door Tiziano Bonini. Als ik deze pagina schrijf is het november 2017 en heeft Bonini in Italië al meer dan 160 fysieke winkels geopend die alleen maar hun eigen koffie verkopen. Hier komen iedere maand weer nieuwe vestigingen bij. Daarnaast zijn ze niet alleen actief in Europa maar zelfs tot aan Zuid-Amerika aan toe.

Daardoor hebben ze bereikt dat ze met name ontzettend succescol zijn met alternatieve cups voor Nespressomachines en Dolce Gustomachines. Er worden ongeveer 80 miljoen cupjes per maand wereldwijd verkocht! Juist door op grote schaal te produceren kunnen ze een ongekend goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden.

Kortom een koffiebranderij die zorgvuldig, met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid met haar plannen niet bepaald over één nacht ijs gaat. U begrijpt nu misschien ook mijn gepaste trots dat ik importeur van Caffè Bonini ben geworden.

Meer weten? Laat je verassen door waanzinnig interessante prijs/kwaliteits verhouding en dus interessante marges!

Heeft u interesse in dit mooie Italiaanse koffiemerk? Bijvoorbeeld als wederverkoper of gebruik in de horeca? Of bent u grootverbruiker en wilt u graag weten wat de leveringsmogelijkheden en verrassende prijzen zijn?

Als importeur van Caffè Bonini koffie nodig ik je graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek!

Bel me gerust of stuur een contactformulier op en ik laat beslist snel van me horen.

Particulieren, maar natuurlijk ook bedrijven, kunnen koffiebonen, gemalen koffie en koffiecups o.a. bestellen via KoffieKwaliteit.nl

P.S. Leveringen van koffie in combinatie met Italiaanse wijn zijn natuurlijk qua efficiency erg interessant!