Zoekt u eerlijke Italiaanse wijnen en/of koffiemerken die niet verkrijgbaar zijn bij supermarkt of groothandel?

Caffè Bonini Koffie zoekt wederverkopers

Op zoek naar bijzonder lekkere, goedkope en goedwerkende alternatieve Nespresso® Cups? Die niet verkrijgbaar zijn op iedere straathoek en/of koffiewebwinkel? Als je echt een terugkerende klantenkring wilt opbouwen lees dan verder…

Al diverse alternatieve cups geprobeerd? Dan herken je dit zeker…

  • prijs – lijkt goedkoop, maar omdat cupjes niet goed werken worden ze toch nog duur
  • smaak – mooie beloftes, maar zeker niet zo lekker als de originele Nespresos cups
  • koffie loopt niet goed door, omdat ze door de machine niet goed geperforeerd worden
  • cupjes passen niet goed in Nespresso® apparaat – ze vallen er scheef in . daarom moet je ze er opnieuw indoen wat erg lastig is
  • je moet ontzettend veel kracht zetten om het klepje te sluiten, je hebt daardoor het gevoel dat je het apparaat beschadigt
  • cupjes vallen niet in opvangbakje na gebruik – ze blijven hangen, en je moet ze handmatig verwijderen

Problemen met alternatieve Nespresso Cups eindelijk opgelost!

Daarom hebben ze bij Bonini hun uiterste best gedaan om iets goeds aan te bieden. Uitgangspunt was om van topkwaliteit bonen intens smakende capsules te maken, die probleemloos werken. En daarbij ook nog flink voordeliger moesten zijn.

Wijnimport Italia is trots om importeur te zijn van de Bonini cups. De Bonini cups/capsules zijn een fantastisch alternatief, misschien wel beter dan de originele Nespresso Cups. Lees hieronder waarom ik dit durf te beweren.

5 Goede redenen waarom je de Bonini Cups zou moeten proberen

1. In Italië zijn ze heel erg succesvol

En die Italianen weten natuurlijk donders goed hoe een èchte espresso moet smaken. Ik weet uit ervaring dat er veel cupjes op de markt zijn waarmee je geen échte Italiaanse espresso kunt maken.

2. Koffiecups voor particuliere verkoopprijs al vanaf € 0,25

De cups worden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding aangeboden. Terwijl je voor de Nespresso® Cups minimaal € 0,40  moet betalen, zijn de Bonini Cups voor particulieren al vanaf € 0,25 te bestellen. Je bespaart dus bijna 40%, anders gezegd € 0,15 per kopje koffie.

3. Geschikt voor alle populaire Nespresso®* Machines

De Bonini Cups passen in alle gangbare Nespresso machines. Ook beschadigingen of slijtage vindt door het gebruik van deze cups niet plaats. Het kost bij sommige machines soms iets meer kracht om de deksel te sluiten dan met de originele cups, maar nogmaals het kan echt geen kwaad.

4. Gemaakt van de allerbeste koffiebonen van de wereld.

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Daarom komen de koffiebonen uit de beste koffiegebieden van de wereld. We combineren bijvoorbeeld Arabicabonen uit Peru met Robustabonen uit Vietnam. Het temperament van Midden – en Zuid Amerika verenigt zich met het typische karakter van de Aziatische bonen. Daarmee wordt een onvergetelijke intense smaakindruk gecreëerd.

De koffiebonen voor de luxe Bonini smaken worden voorbereid, geroosterd, gemalen en licht- en luchtdicht verpakt. Op deze manier wordt behoud van fijne smaak en aangename aroma gegarandeerd.

5. Koffiecups in 9 verschillende smaken verkrijgbaar. Ook decaf en lungo cups.

Smaken verschillen en daarom is er een ruime keuze. Op dit moment zijn er 9 verschillende smaken koffiecups verkrijgbaar.

  • 8 espresso smaken (inclusief 1 biologische variant, met Fairtrade label) en 1 decaf espresso
  • 1 lungo smaak

Alle smaken hebben hun eigen Intensiteit. Deze variëren van 3 tot 10 en zijn gebaseerd op de originele Nespresso Cups®.

Bovendien levert Bonini ook super lekkere koffiebonen!

Enthousiast geworden?

Interesse om wederverkoper te worden? Hoe werkt het en wat zijn de verdienmogelijkheden?

Meer weten? Neem gerust meteen vrijblijvend contact op.