Zoekt u eerlijke Italiaanse wijnen en/of koffiemerken die niet verkrijgbaar zijn bij supermarkt of groothandel?

Caffè New York importeur voor Nederland en België | Wijnimport Italia

Wijnimport Italia is Caffè New York importeur van de beste espresso koffie volgens de Espresso Test!

Ontstaan en wetenswaardigheden over Caffè New York

 

Caffé New York - Pistoia - winnaar espresso testWijnimport Italia is al sinds 2005 Caffè New York importeur. Torrefazione Caffè New York is een kleine ambachtelijke branderij in Pistoia (Toscane). Het is een familiebedrijf waar passie voor de allerbeste koffiebonen centraal staat.

Het bedrijf is in de jaren ’70 begonnen als een kleine koffiebonen-branderij achter het café ‘Caffè New York’ in Montecatini Terme. Hier dankt dus de koffiebranderij haar naam aan.

Maar naarmate meer mensen de fantastische espresso gingen ontdekken werd de capaciteit achter het café te klein. Toen is de branderij verplaatst naar Pistoia.

Door het Duitse blad voor fijnproevers “Feinschmecker” werd deze koffie al uitgeroepen tot winnaar van de espresso test.

Lees meer over de Espresso Test.

 

Koffiebranderij Caffè New York

 

Caffé New York in Pistoia - ItaliëIn Montecatini Terme, Pistoia en omgeving is Caffè New York het huismerk van de meeste horeca-gelegenheden. Dus mocht je er een keer in de buurt zijn, ga dan beslist ergens een espresso of cappuccino drinken.

Ook vandaag nog vind je in Montecatini Terme aan de Corso Roma het oorspronkelijke café ‘Caffè New York’ waar het ooit is begonnen. En je kunt hier overigens nog steeds een fantastische espresso en cappuccino drinken.

 

Caffè New York in uw bedrijf?

 

Bent u als detaillist of horeca-eigenaar of wederverkoper op zoek naar een koffie die zich als merk, maar bovenal met kwaliteit onderscheidt? Die niet te koop is bij supermarkt of horecagroothandel? Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd.

Wijnimport Italia is exclusief importeur van Caffé New York in de Benelux en ik kom graag in contact met geïnteresseerden. Bel me gerust voor meer informatie (0412-626454) of gebruik maken van het contactformulier.

Hopelijk tot binnenkort…

Vriendelijke groet,
Ariën Reijs