Zoekt u eerlijke Italiaanse wijnen en/of koffiemerken die niet verkrijgbaar zijn bij supermarkt of groothandel?
Zoekt u eerlijke Italiaanse wijnen en/of koffiemerken die niet verkrijgbaar zijn bij supermarkt of groothandel?

Importeur Caffé New York koffie Nederland

Caffé New York beste espresso volgens de Espresso Test

 

Ontstaan en wetenswaardigheden over Caffé New York

 

Caffé New York - Pistoia - winnaar espresso testCaffé New York is een kleine ambachtelijke branderij in Pistoia (Toscane). Het is een familiebedrijf waar passie voor de allerbeste koffiebonen centraal staat.

Het bedrijf is in de jaren ’70 begonnen als een kleine koffiebonen-branderij achter het café ‘Caffé New York’ in Montecatini Terme. Hier dankt dus de koffiebranderij haar naam aan.

Maar naarmate meer mensen de fantastische espresso gingen ontdekken werd de capaciteit achter het café te klein. Toen is de branderij verplaatst naar Pistoia.

Door het Duitse blad voor fijnproevers “Feinschmecker” werd deze koffie al uitgeroepen tot winnaar van de espresso test.

Lees meer over de Espresso Test.

 

Koffiebranderij Caffé New York

 

Caffé New York in Pistoia - ItaliëIn Montecatini Terme, Pistoia en omgeving is Caffé New York het huismerk van de meeste horeca-gelegenheden. Dus mocht je er een keer in de buurt zijn, ga dan beslist ergens een espresso of cappuccino drinken.

Ook vandaag nog vind je in Montecatini Terme aan de Corso Roma het oorspronkelijke café ‘Caffé New York’ waar het ooit is begonnen. En je kunt hier overigens nog steeds een fantastische espresso en cappuccino drinken.

 

Caffé New York in uw bedrijf?

 

Bent u als detaillist of horeca-eigenaar op zoek naar een koffie die zich als merk, maar bovenal met kwaliteit onderscheidt? Die niet te koop is bij supermarkt of horecagroothandel? Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd.

Wijnimport Italia is exclusief importeur van Caffé New York in de Benelux. Bel me gerust voor meer informatie (0412-626454) of gebruik maken van het contactformulier.